Παρακαλούμε διαβάστε προσεχτικά τους τρόπους παραγγελίας πριν προχωρήσετε στην ηλεκτρονική παραγγελία σας !

Είπαν για μας
Εξαιρετική εμπειρία. Αγόρασα βρεφικό γάλα, καθώς και βιταμίνες σε πολύ καλές τιμές.Αποστολή μετά από 1 ημέρα. Πολύ ευχάριστη έκπληξη η ποσότητα και ποικιλία σε δωράκια-δείγματα που μου εστάλησαν μαζί με την παραγγελία!
- John
Αγορασα βρεφικα προϊόντα και ενα αφρόλουτρο bepanthol. Αψογη εξυπηρετηση, γρήγορη αποστολή/παράδοση! Ευχαριστώ!
- Tasos+Maria
Βρήκα όλα αυτά που έψαχνα και με πολύ καλή έκπτωση. Η παραγγελία εκτελέστηκε αμέσως και μέσα σε λίγα λεπτά έλαβα email πως η παραγγελία ήταν έτοιμη για παραλαβή απο το κατάστημα.
- Evi_kr
Αγόρασα βρεφικά προϊόντα. Ήρθαν στην ώρα τους στις καλύτερες δυνατές τιμές χωρίς να επιβαρυνθώ μεταφορικά. Πραγματικοί επαγγελματίες!!! Μπράβο συνεχίστε έτσι.
- yiannoulelis
Πάρα πολύ ευχαριστημένη. Έχουν την χαμηλότερη τιμή στο βρεφικό γάλα που αγοράζω κ είναι ταχύτατοι στην αποστολή. Σας ευχαριστώ πολύ.
- myrto_chatzi
Αγόρασα προϊόντα περιποίησης για μωρά και παιδιά. Παρήγγειλα στις 10 Μαϊου στις 10 η ώρα το πρωί. Την ίδια ημέρα στις μία το μεσημέρι μόλις σε τρεις ώρες έλαβα μήνυμα ότι η παραγγελία μου είχε ήδη αποσταλεί!!! Παρέλαβα τα προϊόντα μου στις 13 γιατί μένω στο Ρέθυμνο και ήταν όλα άψογα. Μάλιστα μου είχαν βάλει μέσα και πάνω από 10 δείγματα με σχετικά φαρμακευτικά προϊόντα για να τα δοκιμάσω. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη και θα αγόραζα σίγουρα ξανά από αυτό το φαρμακείο.
- Tinytim
Αγόρασα προιόντα για το 4χρονο γιό μου καθώς και κάποια προιόντα περιποίησης για μένα και την σύζυγό μου. Υπήρξε διαθεσιμότητα σε όλα τα προιόντα που ήθελα. Επίσης όταν χρειάστηκε να μιλήσω στο τηλέφωνο για κάποια περαιτέρω διευκρίνυση, ο εκπρόσωπος ήταν εξυπηρετικότατος.
- erioula
Καλησπέρα, παρέλαβα μέσα σε 2 μέρες την παραγγελία μου. Περιποιημένη συσκευασία, ευχαριστήρια κάρτα, τα προϊόντα σε πολύ καλή κατάσταση (χωρίς να είναι χτυπημένα ή ζουλιγμένα)! Επίσης, το πακέτο περιείχε αρκετά δείγματα προϊόντων! Έμεινα πολύ ικανοποιημένη!!! Ακόμη, λάβατε υπόψη τα σχόλια που άφησα στην παραγγελία σχετικά με την παράδοση κι αυτό είναι υπέροχο!
- Natassa